KOTILAITURI

On aivan ihana sisustusliike Liedon Ilmarisissa. Samalla Kotilaituri on paljon muutakin; blogi ja verkkokauppa myös. Kotilaituri kuuluu meihin Åblogeihin ja saimmekin eräänä pimeänä iltana piristystä täydeltä laidalta, sillä meidät oli kutsuttu Kotilaiturin uuden kaupan avajaisiin. Ja putiikki oli kyllä laitettu hienoksi ja kantoi todella kaunista värimaailmaa. Olimme kaikki haltioissamme ja hypistelystä ei meinannut tulla loppua. 
Mikäli etsit joululahjoja tai muistamista ystävälle, tai oletkin käsitöiden suuri ystävä, niin kannattaa käydä Katin juttusilla. Lankavalikoimakin on niin kattava, että sormenpäitä alkoi väkisinkin inspiroimaan käsillä tekeminen.Tämän illanvieton myötä sain hankittua vihdoin ja viimein himoitsemani riisikorin huonekuuselle. Matkaan tarttuivat myös mitä suloisimmat led-valot patteritoimintoisena.Tämä blogiharrastus on siitä kiva, että saa ihan melkein vahingossa tehdä suloisia pikkuostoksia ;) Hyvää yötä kaikille ja huomenna tehokkaana tiistain kimppuun!

Kommentit

 1. Aivan ihanan näköinen paikka :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jenni vierailustasi ja kauniista sanoista ♥ Avajaismeiningeistä ja asiakkaiden palautteesta jäi niin hyvä mieli, että sydän pakahtuu! Uudessa kodissa on hyvä jatkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan Kati ja kiitos itsellesi! Hienoa, että tästä kaupungista löytyy tuollainen putiikki! <3

   Poista

Lähetä kommentti