LUKULAMPPU

Olen jo pitkään ihastellut tämänkaltaisia lamppuja ja viimeksi näitä osui silmääni tämän vuoden asuntomessuilla. Tartuin toimeen ja päätin, että nyt toteutan tarvitsemamme lukulampun olohuoneeseen. Tarvikkeet löysin Bauhausista ja mielestäni toteutus ei ollut hinnallakaan pilattu.Lampuksi valitsin ehdottomasti tuon sumean lasin vai sanotaanko tuota huurrelasiksi. Koin, että kirkkaat lamput olisivat liian teräviä ja häiritsisivät silmää. Kangaspäällysteisistä johdoista ihastuin mustavalkoiseen.

Hinta-arvio toteutukselle:
 • lamppu n. 14,00€
 • johto 4,95€/metri
 • pistoke n. 2,00€
 • lampun kanta n. 2,00€ 


Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Lampussa on hyvin tunnelmallinen valo ja olemmekin pitäneet sitä todella paljon päällä. Kynttilät seuraksi, niin muita valoja ei tarvita. Silti sen valossa on myös miellyttävä lukea. Nyt vain noutamaan pinkka ihania sisustuslehtiä ja syksy voi tulla. Leppoisaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

 1. Kivan simppeli. Kelpaisi mullekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Minuunkin vetoaa yksinkertaisuus :)

   Poista
 2. Tosi kiva lamppu :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiva lampputoteutus! Mäkin tykkään näistä, toistaiseksi löytyy vain isomman pojan huoneesta.

  Kiitti eilisestä seurasta! :) Emmä tiiä kehtaanko myöntääkään, mutta oisinkohan mä vasta nyt ekaa kertaa täällä sun blogissa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija! Niin seurasta, kuin kommentistakin! <3 Kehtaa myöntää, kiva kun tulit vierailulle ennemmin tai myöhemmin :)

   Poista

Lähetä kommentti