SUUT MAKIAKSI

Lähiaikoina olen päässyt mukaan ihanille ja syntisen makeille vierailuille. Ennen juhannusta Åblogit kutsuttiin tutustumaan Cloettan uutuuksiin ja herkkuihin. Samalla saimme kouluttautua valokuvaukseen liittyen ja hyviä vinkkejä saimmekin Rajala Cameran kouluttajalta.

Oma lempparini Cloettan uutuuksista oli ehdottomasti suklaa, jossa ovat yhdistettynä vadelma ja salmiakki. Se ei kauaa meidän kodissa vanhentunut, sanotaan näin :D Toinen ihan mieletön tuttavuus oli Hyvää Makumaasta -karkkipussi ja makuna Metsän Herkut. Itse en kovin usein osta karkkipusseja, koska käteni suuntaa ennemmin aina suklaaosastolle. Täytyy silti myöntää, että tässä oli sellainen karkkipussi mitä mieluusti mussutti. Maut olivat raikkaita ja marjaisia. Nams!
Nämä yritysvierailut ovat kyllä mielenkiintoisia eli kiitos Cloettalle tästä varsin opettavaisesta ja maukkaasta visiitistä!

Nyt lähden ulos helteeseen! Menkää tekin! Halipus!

Kommentit

 1. Oi, vadelmasalmiakkisuklaa! Sitä pitää saada ♥ Kauniita otoksia ja niiden johdosta pitääkin suunnata karkkikauppaan :) Huh hellettä, ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo suklaa oli niin hyvää! Toivottavasti teillä oli hyvä ja runsas karkinhakureissu! ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olen niin perso makealle, että tämä tutustumisreissu osui ja upposi minuun täysin :D

   Poista
 3. YUMMYY!! Mäkin haluaaan :)) T. Karkkilakossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, karkkilakossa ja sitten toinen laittelee tällaisia kuvia! :) Tsemppiä lakkoon!

   Poista
 4. Nam mitä herkkukuvia <3 Nyt maistuisi suklaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suklaa on niin hyvää aina!

   Poista

Lähetä kommentti