MÖKKIKUULUMISIA

Viikko sitten korkkasimme mökkikauden vanhempieni mökillä. Mökki sijaitsee Porin Kokemäenjoella, lähellä aallonmurtajaa. Paikka on ihana ja niin rakas. Joka vuosi sitä kuitenkin ihmettelee, miksi sinne ei mukamas ehdi kovinkaan usein. Tietysti meille mökki on hieman kauempana, kun täältä Turun suunnalta tulemme. Kaikki aika minkä tuolla ehdimme viettää, on kyllä niin arvokasta ja antaa puhtia enemmän kuin mitkään muut lomat yhteensä.

Mökki on pienessä saaressa ja saari todellakin kattaa vain mökkirakennuksen, kesäkeittiön, saunan, huussin ja isäni pienen verstaan/varaston. Saimme siis todellakin vain olla, irti kaikesta. Päivien tärkein ohjelma kulki saunan ja syömisen välillä :) Muutamissa päivissä unohdin kokonaan meikkien olemassaolon, saati ilmakihartimen. Muutaman tunnelmakuvan haluan jakaa teidänkin kanssanne. Tänne palaamme heti, kun se kesäloma sieltä alkaa!
Ihanaa viikon alkua kaikille!

Kommentit

 1. Oi miten ihana mökkipaikka! Menitte mökkeilevät juuri oikeaan aikaan, kun näitte upean kirsikkapuun kukkivan (onhan se kirsikkapuu?) Koiruuskin näyttää viihtyvän saaressa, eikä ihme sillä tuo kesänviettopaikka on kerrassaan hurmaava. Olet napsinut kauniita kuvia, luonnon kauneutta ei mikään voita!

  Mukavaa toukokuun vikaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniisti sanottu Teija, kiitos! <3 Ja uskoisin, että on kirsikkapuu, varmaa tietoa ei tästä tosin ollut. Mökkeily on niin ihanaa! Mukavaa viikkoa sinulle myös! Tuntuu hurjalta, että kohta ollaan jo kesäkuussa :)

   Poista
 2. Oi mitä kuvia!! Aivan mielettömän kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! <3 Luonnosta on helppo ottaa kauniita kuvia :)

   Poista
 3. Vau, upeannäköinen ja -kuuloinen paikka<3 Mökkeily on kyllä parasta akkujen lataamista! Meilläkin on 3 ihanaa mökkiä, joissa voimme viettää aikaa ja rentoutua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Oi, kuulostaa ihanalta, että teillä on useampi rentoutuspaikka! Mökit ovat kyllä todellisia keitaita! :)

   Poista

Lähetä kommentti