YSTÄVÄN ROMU ON MUN AARRE 1/4

Nyt on päässyt käymään niin, että tein ystävän kirpputorikuormaan inventaarion ennen kuin se ehti kirpputorille asti myyntiin. Ja mites siinä sitten kävikään... Tein aivan ihania löytöjä! Se on jännä, miten itsekin joskus kyllästyy joihinkin tavaroihin ja muut näkevät niissä taas jotain mihin ihastuvat, hassua. Ja onhan hienoa, että tavara löytää uuden kodin ennemmin kuin joutuisi kaatopaikalle. Vierashuoneeseen löysi paikkansa tämä kaunis kori.


Olen jo jonkin aikaa etsinyt sinne paikkaa, minne laittaa vaikkapa vanhoja lehtiä yövieraiden lukuhetkiä varten. Ja siskoni on joskus kaivannut aamutossuja jalkoja lämmittämään. Ehkä piilotan hänelle kaivatut tossut tuohon koriin. Kori tuo myös suloista lämpöä huoneen nurkkaan. 



Kaikenlaiset korit ovat heikko kohtani ja voisin hankkia niitä kasapäin, joten tämä hankinta tuskin yllättää ketään ketä minut tuntee. Kuten huomata saattaa kuvausassistenttini oli tänään erityisen hanakasti työn touhussa ;D Kaunista syyskuista keskiviikkoa teille kaikille!

Kommentit